εσείς τι λέτε:θα δοκιμάστε το KDE 4; 11


Στις 11 Ιανουαρίου 2008 θα είναι διαθέσιμο το νέο γραφικό περιβάλλον KDE 4. Θα το εγκαταστήστε στον υπολογιστή σας; Πείτε μου και αν θέλετε αφήστε και ένα σχόλιο παρακάτω. Η εν λόγω δημοσκόπηση θα κλείσει στις 13/01/2007 (την άλλη Κυριακή δηλαδή). Λεπτομέρειες παρακάτω.

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 thoughts on “εσείς τι λέτε:θα δοκιμάστε το KDE 4;

 • ktogias

  Αν και προτιμώ και χρησιμοποιώ το GNOME ως βασικό περιβάλλον εργασίας (πάντα με γοήτευε η απλότητα, η καθαρότητα και η λογική “It just works!” του gnome) ίσως δοκιμάσω το νέο KDE σε κάποιο livecd στο laptop μου… Έτσι για να δω τι φτιάξανε τα παλικάρια του KDE…

 • Yiannis

  Καλό είναι να περιμένει κανείς τη διανομή KUBUNTU 8.04 η οποία θα κυκλοφορήσει (Απρίλιος) και με το KDE 4. Η RC2 πάντως που κυκλοφόρησε ως Live CD από την ίδια διανομή είναι εξόχως ενθαρρυντική για το μέλλον του KDE, αλλά και για το LINUX γενικότερα. Νομίζω πως κανείς δεν θα είναι σε θέση να αρνηθεί -έστω και ως δοκιμή- το νέο γραφικό περιβάλλον.

 • Δημήτρης

  Καλημέρα σας παιδία χρόνια πολλά και καλή χρονια να έχετε όλοι….Τι είναι το KDE 4 ρε παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το Playstation 3 τι λέτε να κάνω???

 • plagal

  Εγω θα περιμενω τα πακετα του Debian Sid. Κατα τα αλλα, στις 11/1/08 περιμενω να με μαζευουνε γυμνο και μεθυσμενο απο το Συνταγμα απο τα celebrations :ο)

 • stavrosg

  Παρομοίως, με τα πακέτα της διανομής μου, αν και δε βλέπω να το χρησιμοποιώ κανονικά πριν το 4.1, καθώς το 4.0 θα έχει μερικές ελλείψεις ;^)

 • elkos

  @ Δημήτρης

  Φίλε μου το KDE 4 είναι ένα γραφικό περιβάλλον για υπολογιστές. Το KDE μαζί με το GNOME είναι τα κύρια γραφικά περιβάλλοντα σε υπολογιστές με Linux. Τώρα όσο αφορά το PS3 υπάρχει η δυνατότητα να εγκαταστήσεις σε αυτό και Linux ώστε πέρα από το να παίζεις παιχνίδια να πλοηγήσε στο Ιντερνέτ ή να κάνεις δουλείες γραφείου. Στην περίπτωση αυτή μπορείς να βάλεις και KDE.

  Καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που αγοράζουν PS3 το κάνουν επειδή θέλουν να παίζουν παιχνίδια και όχι για να βάλουν Linux. Από την άλλη όμως οι δυνατότητες που θα σου δώσει μια εγκατάσταση Linux στο μηχάνημα σου είναι τόσες που καλό θα ήταν να το εξετάσεις την πιθανότητα. Τονίζω επίσης ότι δεν πρόκειται για ματσακωνιά αλλά για μια διαδικασία εγκατάστασης που η ίδια η Sony που κατασκεύαζει το εν λόγω μηχάνημα την έχει τεκμηριώσει.

  Πληροφορίες σχετικά θα βρείς στο http://psubuntu.com ώστε να εγκαταστήσεις την δημοφιλή διανομή του Linux ubuntu.

  @Plagal

  Και εγώ περιμένω τα ίδια…

  @stavrosg

  Θερμή παράκληση: Αν μπορείς να ξαναγράψεις εκείνο το ωραίο εορτολόγιο για το SuperKaramba που είχες γράψει παλιά τώρα σε μορφή plasmoid γιατί μου άρεσε πολύ.

 • elkos

  @ Gnomelfe
  Μου αρέσει ο τρόπος σκέψης σου αν και μπορώ να πω ότι δύσκολα θα μπορούσα να αντέξω μόνο ένα γραφικό περιβάλλον KDE/GNOME/XCFE στο μηχανηματάκι μου… αλλά ως γνωστόν είμαι περίεργος.

 • gstavros

  Κι εγώ περίεργος. Έχω καμιά δεκαπενταριά διανομές με KDE, Gnome, Xfce, Enlightenment, fluxbox

 • Nicholas

  Αναμένω με αγωνία το KDE 4 στην τελική του έκδοση. Κατά τη γνώμη μου είναι το μόνο υπερπλήρες περιβάλον στο Linux.
  Με κάνει να νιώθω ελεύθερος επειδή μου δίνει πολλές επιλογές.

  Αν χρησιμοποιούσα κάποιο άλλο περιβάλον θα ήταν για άλλους λόγους, πχ. για μια μινι διανομή usb stick. Πολύ καλό παράδειγμα το Pappy Linux.