ακατάλληλο: Ubuntu Linux ή μικρό και μαλακό? 2


Προσοχή!

Παρακαλώ εάν είστε ανήλικοι μην διαβάστε παρακάτω. Στο εν λόγω site υπάρχουν άλλα άρθρα που μπορείτε να διαβάστε και να κάνετε αρκετά χρήσιμα πράγματα με τον ελεύθερο χρόνο σας.

Το ακόλουθο κείμενο δεν είναι κατάλληλο για όλους τους χώρους εργασίας εάν θέλετε να το διαβάστε μπορείτε να το κάνετε εκτός εργασίας.

Το παρακάτω κείμενο δεν έχει σκοπό να προσβάλει το γυναικείο φύλο. Θεωρώ ότι το ελεύθερο λογισμικό είναι μια ανοιχτή κοινότητα στην οποία συμμετέχουν σε παγκόσμο επίπεδο εκπρόσωποι και των δύο φύλων προερχόμενοι από όλες τις κοινωνικές τάξεις και με διαφορετικά πολιτισμικά υπόβαθρα. Εάν σας ενοχλεί ή προσβάλλεστε με την προβολή ημίγυμνου γυναικείου σώματος παρακαλώ μην διαβάζετε παρακάτω.

Μετά από τον απαραίτητο πρόλογο για να είμαστε τυπικοί πρόσφατα σε διάφορα φόρουμ και mailing lists πολλών κοινοτήτων του ανοιχτού λογισμικού έκανε την εμφάνιση της αυτή η φωτογραφία. Από ότι έχει αναφερθεί στην πλειοψηφία των φόρουμ είναι στα ουγγρικά. Και λέει κάτι του στύλ: το δικό σας είναι “μικρό και μαλακό” η κοπέλα δεν πρόκειται να βγάλει τη μπλούζα της για κάτι τέτοιο.

Είπα λοιπόν να κάνω μια Ελληνική έκδοση στα γρήγορα έτσι από αντίδραση και σαν ευκαιρία να δουλέψω λίγο με το GNU Image Manipulation Program.

ubuntulove


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “ακατάλληλο: Ubuntu Linux ή μικρό και μαλακό?